FÓRMULA 1
Esports 07/06/2015

Hamilton s'imposa amb claredat al Canadà

El britànic guanya la cursa canadenca per davant del seu company, Nico Rosberg, i de Valtteri Bottas, de Williams. Alonso suma el tercer abandonament consecutiu

Nuria García
1 min
Lewis Hamilton ha guanyat el GP del Canadà de F-1 / CHRISTINNE MUSCHI / REUTERS

BarcelonaLewis Hamilton ha aconseguit el triomf en el Gran Premi del Canadà. Després de perdre la victòria a Mònaco per un error de seu equip, el britànic s'ha refet i ha sumat una nova victòria, sense oposició, al circuit Gilles Villeneuve. Així, Hamilton ha aconseguit trencar la ratxa de victòries de Rosberg.

Al seu costat, al podi l'han acompanyat el seu company, Nico Rosberg, i el pilot de Williams Valtteri Bottas, que ha fet una gran cursa per pujar al podi per primer cop aquesta temporada.

Fernando Alonso i el seu company a McLaren, Jenson Button, s'han retirat. El desastre a McLaren ha començat a la volta 47 quan Alonso ha dit que havia perdut potència i s'ha hagut de retirar. Més tard (volta 58), Button ha seguit el seu camí i, per tant, cap dels dos monoplaces ha pogut veure la bandera a quadres. Tampoc ha acabat la cursa Roberto Merhi, que s'ha retirat en la volta 63.

stats