HANDBOL
Esports 30/04/2011

El Granollers vol sumar dos punts que l'acostin a la tercera plaça

Els vallesans buscaran una victòria contra l'Antequera que els acosti novament a la tercera posició de la Lliga Asobal, ja que actualment ocupen la cinquena plaça

Redacció
1 min
Antonio García intenta el llançament davant de Viran Morros

BarcelonaEl Fraikin Granollers visita demà la pista de l'Antequera (18.30h) amb la intenció de sumar una victòria que l'acosti novament a la tercera plaça de la classificació. Actualment els vallesans ocupen la cinquena posició amb 36 punts.

Els catalans volen aprofitar la tranquil·litat dels andalusos després de certificar la seva participació l'Asobal la temporada que ve per imposar-se com ja ho van fer en la primera volta a l'Olímpic de Granollers (36-28).

Els vallesans, que ja tenen assegurada la plaça europea per a la pròxima campanya, volen sumar avui una nova victòria per seguir amb l'objectiu de recuperar el tercer lloc en la classificació, lloc on han estat durant la més gran part de la temporada actual.

El conjunt de Manolo Cadenas intentarà suplir, de la millor manera possible, les baixes de Raúl Campos (escafoide) i Salva Puig (tendó d'Aquil·les), que no van poder jugar la jornada passada.

Se'ls ha afegit el segon porter Manel Pérez, lesionat en l'últim partit contra el Naturhouse, i que comporta una forta distensió de lligaments de genoll.

Cadenas segueix, per tant, coixejant a la posició de lateral dret per baixes de Campos i Puig, encara que de la mateixa manera que en la passada jornada lliguera, potser pugui suplir-la bé amb Álvaro Ferrer i Antonio García, combinant tots dos les tasques de lateral en l'atac.

stats