ESPANYOL
Esports 03/04/2015

Héctor Moreno: "Físicament em sento millor ara que en el Mundial"

El central va tornar a la selecció mexicana per primer cop des de el Mundial

Efe
2 min
Héctor Moreno / RCDE

BarcelonaEl central de l'Espanyol Héctor Moreno s'ha mostrat molt satisfet per haver tornat a la selecció de Mèxic, amb la qual ha disputat dos amistosos durant aquesta parada després de patir una fractura a la tíbia al Brasil 2014, i ha explicat que "he treballat tant que em sento millor ara que en el Mundial".El futbolista ha confessat que va ser "molt bonic" retrobar-se amb els seus companys en la concentració. "És un premi que he rebut per recuperar-me el més aviat possible", ha comentat als mitjans del club blanc-i-blau.

En aquest sentit, Moreno ha repartit agraïments a tots els implicats en el seu retorn, tant als metges que el van tractar a Mèxic, a la seva família i a Manolo, fisioterapeuta de l'Espanyol.

Respecte a les aspiracions de l'entitat en aquesta recta final, el central confia en no reeditar els mals desenllaços de cursos anteriors: "Som professionals i sabem el que comporta portar la samarreta d'aquest club i la història que té. Tots volem acabar el més amunt possible per orgull propi, és el principal".

Héctor Moreno ha revelat que en les passades campanyes se n'anava a casa "amb una sensació molt amarga per quedar al final el tretzè i no el vuitè i el novè, encara que no donés accés a Europa. Espero que aquesta temporada tots ens quedem amb un bon gust de boca. A la Copa vam tenir la final a un pas, molt a prop, i seria una campanya bastant completa", ha afirmat el futbolista blanc-i-blau.

Sobre Mèxic, l'internacional ha destacat la gran rivalitat interna. "Tenim Copa Amèrica (juny a Xile) i Copa Or (juliol als Estats Units i Canadà) i hi ha molta competència. El principal compromís és guanyar la Copa Or, la selecció té l'obligació de guanyar-la per anar a la Copa Confederacions", ha dit.

stats