BARÇA
Esports 17/01/2014

Thierry Henry: "Xavi s'hauria de quedar tota la seva vida al Barça"

El jugador francès del New York Red Bulls creu que Ribéry mereixia guanyar la Pilota d'Or

Efe
1 min
Cesc, Balotelli, Henry i Reus, presentant les noves botes de Puma

BarcelonaL'exjugador francès del Barça Thierry Henry ha assegurat, davant les informacions que situen Xavi Hernández en el seu actual equip, el New York Red Bulls, que el migcampista català mereix quedar-se "tota la vida" al club blaugrana. "Xavi pot fer el que vulgui fer. Però pel que ell va donar al futbol i al Barça, per mi s'ha de quedar aquí tota la seva vida", ha afirmat després d'un acte publicitari celebrat a la capital catalana.

No obstant això, Henry opina que el jugador podria jugar en qualsevol competició: "Xavi pot jugar a la MLS, a França, a Anglaterra, al meu barri. Crec que és un jugador increïble. La gent no s'adona del que ha fet Xavi al camp". Per això, ha ressaltat que pel que ha donat al club blaugrana ha d'acabar la seva carrera al Barcelona, ja sigui com a entrenador o amb algun càrrec directiu.

L'exinternacional francès també s'ha referit a la consecució de la Pilota d'Or per part de Cristiano Ronaldo. Segons la seva opinió, el seu compatriota Franck Ribéry –tercer en les votacions– mereixia emportar-se el guardó per haver guanyat cinc títols de sis possibles amb el Bayern de Munic.

stats