HOQUEI HERBA
Esports 10/05/2013

El Polo, a punt de proclamar-se campió de lliga d'hoquei herba

L'equip barceloní serà campió si derrota el Club de Campo dissabte, amb una segona oportunitat diumenge si cau primer contra els madrilenys

Ara
2 min

BarcelonaEl Reial Club de Polo de Barcelona afronta aquest dissabte la primera oportunitat per a proclamar-se Campió de la Lliga de Divisió d'Honor masculina d’Hoquei. Després de derrotar 3-5 al Club de Campo en el primer partit del play-off final, el Polo només necessita una victòria més contra l'equip madrileny per alçar-se amb el títol. El dissabte a les 13 h. en el camp Eduardo Dualde del Club de la Diagonal tindrà el primer match-ball i, en cas de derrota, el diumenge tindria una segona oportunitat en el tercer i definitiu partit de la final, en el mateix escenari i a les 12.30 h.

L'equip que entrena Carlos García Cuenca busca la rúbrica final a una temporada gairebé perfecta. Després de perdre només un partit i empatar dos dels 22 de la lliga regular, va guanyar els dos partits de la semifinal contra l’Atlètic de Terrassa i va vèncer en la pròrroga en el feu del Club de Campo. L'objectiu de guanyar la Lliga i accedir de forma directa a la European Hoquei League està a un sol pas.

“És el pas final, però alhora el més difícil de tots”, admet l'entrenador del RC Polo. L’equip arriba a aquest segon partit de la final amb dues baixes molt importants, les dels sancionats Xavi Lleonart i Mane Terraza, que s'uneixen als lesionats Adrià Romy i Borja Llorens. Per això, el tècnic avisa que “això repercutirà en el nostre nivell. És cert que no estarem al 100% quant a potencial, però sí al 100% de rendiment i motivació”. A més, ningú al Polo pensa en un hipotètic tercer partit: “Ells juguen amb la pressió d'haver de guanyar sí o sí, però nosaltres no podem especular amb això. Volem guanyar la lliga a la primera”, sentencia.

stats