FUTBOL
Esports 13/05/2016

Ibrahimovic: "Vaig arribar com un rei, marxo com una llegenda"

El jugador suec ha anunciat que al final de la temporada deixarà el PSG però que un cop finalitzi la carrera tornarà al club francès

Efe
2 min
Ibrahimovic celebrant un dels molts gols que ha marcat amb la samarreta del PSG

BarcelonaEl davanter Zlatan Ibrahimovic ha anunciat aquest divendres que demà dissabte jugarà el seu últim partit al Parc dels Prínceps, estadi on juga el Paris Saint-Germain. Després de quatre temporades al club parisenc, l'atacant suec marxarà per seguir jugant en una destinació encara per confirmar. L'exjugador del Barça ha utilitzat el seu compte de Twitter per fer oficial el seu adéu: "Demà serà el meu últim partit al Parc dels Prínceps. Vaig arribar com un rei, marxo com una llegenda"

El davanter marxarà de França deixant un palmarès espectacular: Quatre lligues franceses (2013, 2014, 2015 i 2016), dos Copes de la Lliga (2015 i 2016) i una Copa de França (2015), a més de la que encara pot guanyar si els parisencs superen a l'Olympique de Marsella el proper dia 21, en el que serà el seu últim partit amb la samarreta del PSG. A més ha sigut màxim golejador de la Ligue1 durant les tres últimes temporades. A aquests títols, cal afegir les competicions que va guanyar abans amb l'Ajax d'Amsterdam, amb l'Inter de Milà, amb el Barça i amb el Milà. La falta de títols rellevants a nivell europeu (exceptuant el Mundial de Clubs i la Supercopa d'Europa que va guanyar al Barça) és la principal taca en el seu ampli palmarès.

Tornarà al club un cop acabi la seva carrera

El club francès ha indicat que l'acord de no prolongar el contracte entre l'atacant suec d'origen bosnià-croat i el club, ha sigut de "mutu acord" i que aquest distanciament "no es un adéu sinó un fins aviat". Així, el club confirma que "quan acabi la seva carrera com a jugador, Ibra entrarà a la direcció esportiva del club amb un càrrec de responsabilitat" han dit per mitjà d'un comunicat.

stats