BARÇA
Esports 29/09/2013

Ibrahimovic: "Els discursos filosòfics de Guardiola eren una merda per a iniciats"

El suec carrega de nou contra el tècnic català, de qui diu que "no és un home"

Efe
1 min
Zlatan Ibrahimovic va elogiar el Barça i Messi en la compareixença de premsa d'ahir a París.

BarcelonaZlatan Ibrahimovic ha atacat de nou la figura de Pep Guardiola, ara durant una entrevista al setmanari 'Der Spiegel'. El suec ha afirmat que "Guardiola és un fantàstic entrenador. Però com a persona és un covard. No és un home".

Ibrahimovic recorda com "vaig ser sacrificat en favor de Messi i ell no va tenir valor per dir les coses a la cara. Messi era la seva estrella, quan jo havia fet més gols. Però Messi es va queixar i vaig ser sacrificat". El suec afegeix que "els jugadors del vestidor sempre deien que sí a tot el que deia Guardiola. Com nens a l'escola".

Sobre les comparacions amb Mourinho, Ibrahimovic ha afirmat que "Mourinho no necessita fer un paper. L'altre vol ser perfecte. Tiger Woods també volia ser perfecte i ja sabem què va passar. Tothom té una part fosca, com Guardiola". El jugador del PSG afegeix que "hauria donat la vida per Mourinho per la seva capacitat de motivar els jugadors", i ha definit com "una merda per a iniciats" els discursos filosòfics de Guardiola.

Ibrahimovic ha afegit que Guardiola ha marxat al Bayern perquè "és un equip que funciona sol". Finalment, ha afirmat que "el sistema del futbol està malalt, cap jugador val les xifres que es paguen".

stats