MUNDIAL 2014
Esports 19/11/2013

Cristiano brilla més que Ibrahimovic i Portugal jugarà el Mundial després de guanyar a Suècia (2-3)

El jugador del Madrid marca els tres gols del triomf portuguès a Solna

Cristiano Ronaldo, celebrant el seu primer gol a Solna

BarcelonaPortugal jugarà el Mundial gràcies a Cristiano Ronaldo, autor dels quatre gols de l'equip portuguès en el play-off final contra Suècia. Després del triomf per 1-0, l'equip de Paulo Bento ha guanyat per 2-3 a Solna en un partit que ha acabat convertit en un duel entre Cristiano i Ibrahimovic, autor dels dos gols suecs.

Després d'un primer temps en que els escandinaus no han portar perill contra una selecció portuguesa molt ordenada, el segon temps s'ha animat molt, amb ocasions a les dues porteries. Cristiano ha marcat el primer gol del matx després d'una escapada que ha trencat la defensa sueca. El seu gol, als 50 minuts, deixava l'eliminatòria molt complicada per als homes d'Erik Hamren, que ja havien perdut a Lisboa per 1-0.

Suècia necessitava marcar tres gols i no ha defallit. Ibrahimovic, tot caràcter, ha empatat amb un gran cop de cap als 68 minuts. I quatre minuts més tard, ha marcat de falta amb un xut fort que Rui Patricio s'ha empassat. El 2-1 deixava els suecs a un gol del miracle.

Cristiano però, ha alçat el cap de nou amb dos gols en cinc minuts, a la contra, que han sentenciat el duel. Suècia no jugarà el Mundial i Ibrahimovic queda fora de la cita brasilera.