GIRONA FC
Esports 14/08/2019

Ignasi Miquel: "Si treballem i competim, tindrem possibilitats"

El central català, cedit pel Getafe, ha estat presentat a Montilivi

Jordi Bofill
2 min
Ignasi Miquel, jugador del Girona

Girona"Tinc moltíssimes ganes de debutar: vinc preparat, he fet una bona pretemporada, he tingut minuts. Si l'entrenador em necessita, estic perfectament capacitat", ha dit Ignasi Miquel, que arriba cedit del Getafe i ha estat presentat a Montilivi. "Venir a Girona no és fer un pas enrere. És evident que quan ets a Primera t'hi vols mantenir, però hi ha moments que el futbol requereix canviar de camí. Aquí hi ha un projecte molt bonic, estic molt il·lusionat per complir aquests somnis". Durant la pretemporada, Juan Carlos Unzué ha posat en pràctica diferents dibuixos, com el 4-2-3-1, el 4-3-3 i el 3-4-2-1. Miquel ha admès que pot integrar-se a qualsevol d'ells. "Estic acostumat a jugar amb la línia de 4 al darrere, però no tindré problemes per jugar en una línia de 3. De fet, ja ho he fet, tot i que fa molts anys. Tot és qüestió d'adaptar-se, no crec que sigui un problema".

Ara com ara, el central català és el quart defensa blanc-i-vermell, que també compta amb Alcalá, Juanpe i Muniesa. "Són grans jugadors i la competència serà dura. Però ajudaré en el que faci falta i això ens permetrà créixer com a col·lectiu", ha afegit. Miquel, com tothom a Montilivi, ha reconegut que l'únic objectiu és l'ascens a Primera. "Sabem el que volem i hem de conviure amb aquesta pressió, recordant que la Segona Divisió és una categoria molt llarga i complicada. Si treballem i competim, tindrem possibilitats".

Incògnita Muniesa

El Girona s'ha reservat una opció de compra, malgrat que Quique Cárcel no ha volgut assegurar si era obligatòria en cas de tornar a la màxima categoria. "Sé quina mena de futbolista és i puc dir que té nivell per jugar a l'elit. Si pugem, ens agradaria comptar amb ell. Passa per un moment molt bo, és madur i té un bagatge", ha explicat el director esportiu blanc-i-vermell, que ja el va voler incorporar fa uns anys. "Sí, l'havíem seguit i havíem intentat que vingués. Hem parlat i entén que aquest serà un curs difícil".

La mala imatge de dissabte passat contra l'Osca, en què els gironins van perdre 0-2, ha estat un cop d'atenció. "Si creiem que pujarem caminant, ens equivocarem. El que va passar demostra la nostra realitat, és un reflex del que ens trobarem. Tots n'hem après, a partir d'ara tothom farà un pas endavant". Sobre la possible sortida de Muniesa a l'Al-Arabi de Qatar, Cárcel no ha sigut gaire explícit: "Si marxa algun central, que en aquest final de mercat pot passar, intentarem buscar-li un relleu". Passi el que passi amb el lloretenc, el Girona estudia la incorporació de Santi Bueno, lliure després de desvincular-se del Barça.

stats