MOTOCICLISME
Esports 17/09/2014

Jack Miller, de Moto3 a MotoGP en només un any

El pilot australià, líder de la categoria petita del Mundial, correrà la temporada vinent a l'equip de Lucio Cecchinello de MotoGP

N.g.
1 min
Jack Miller ha aconseguit la 'pole' al GP de San Marino de Moto3 / GIUSEPPE CACACE / AFP PHOTO

BarcelonaJack Miller correrà l'any vinent a MotoGP. El pilot australià, actual líder de Moto3, farà el salt a la categoria reina sense passar per Moto2. I ho farà de la mà de Lucio Cecchinello, que aposta per ell per formar equip amb Cal Crutchlow. Miller participarà en el Mundial 2015 amb una Honda RC213V-RS Open.

"El salt de Moto3 a MotoGP certament és gran, però estic convençut que estic a punt per fer-ho i que, pas a pas, aprenent cada dia, podem fer un gran treball", ha explicat el pilot, que ha afegit: "És una oportunitat fantàstica i estic ansiós per començar aquest nou capítol de la meva carrera esportiva al costat de HRC, als que he d'agrair la confiança, al costat del CWM LCR Honda Team. Ja tinc ganes de començar a treballar amb ells! Mentrestant, seguiré plenament concentrat en el Campionat del Món de Moto3. He d'allunyar-me de qualsevol pensament que em distregui de la lluita pel títol".

stats