RAL·LIS
Esports 16/10/2013

Joan Barreda guanya la tercera etapa i recupera el liderat del Ral·li del Marroc

El català Marc Coma ha acabat cinquè i ocupa la tercera posició de la general

Efe
1 min

BarcelonaEl torreblanquí Joan Barreda ha aconseguit el triomf en la tercera etapa del Ral·li del Marroc i ha recuperat així el lideratge de la competició, després d'imposar-se als xilens Chaleco López i Jeremías Israel.

La prova ha suposat una nova demostració de fortalesa de Barreda, que ha sortit reforçat, on ha imposat una notable diferència sobre la resta de pilots i ha forjat el seu triomf.

El pilot de Castelló ha marcat un temps de 2:43:57, per davant del xilè Chaleco López, que ha acabat amb un temps superior a 2:29 i del seu compatriota Jeremías Israel. El company d'equip de Barreda, l'anglès Sam Sunderland ha acabat quart i se situa cinquè a la general.

Cinquè ha acabat el català Marc Coma, mentre el portuguès Paulo Gonçalves ha acabat l'etapa en la sisena posició, un resultat que l'ha portat al segon lloc provisional a la general. L'argentí Javier Pizzolito ha estat setè.

Ara doncs, Barreda lidera la classificació general amb 8:03:44 seguit del seu company d'equip, el portuguès Paulo Gonçalves. Marc Coma és tercer i el xilè Chaleco López, quart .

stats