Esports 05/07/2017

Joan Jordán té molt avançat el seu fitxatge per l'Eibar

El club guipuscoà ofereix 1,5 milions pel migcampista, encara que els periquitos estan intentant treure'n una quantitat més elevada

Jordi Bofill / Roger Requena
2 min
Joan Jordán, durant un partit de la temporada 2015-16 a Cornellà

Girona / BarcelonaSi res no es torça en les properes hores, Joan Jordán serà jugador de l'Eibar la propera temporada. Segons ha pogut saber l'ARA, l'Espanyol i el club basc són prop de tancar un acord de traspàs per al migcampista de Regencós. L'operació es tancarà en una xifra propera a 1,5 milions d'euros, que és el que ofereix l'Eibar, encara que l'Espanyol està intentant estirar aquesta quantitat per afegir-hi més diners.

La intenció del jugador és no anar a la gira que farà l'entitat a partir del 14 de juliol a Indonèsia. Encara que l'acord es pot tancar en els propers dies –les negociacions estan molt avançades–, si que és probable que Jordán s'hagi de presentar, el proper dilluns, al retorn als entrenaments a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

En saber que Quique Sánchez Flores no aposta per ell com sí que ha fet amb altres joves, Jordán veu amb bons ulls un traspàs que el torna a portar fora de Catalunya. Serà la segona etapa lluny de les terres catalanes, després que l'any passat jugués cedit al Valladolid, on va deixar bones sensacions (va participar en 37 partits, on va firmar 3 gols i 3 assistències).

Jordán havia rebut l'interès del Barça B, concretament d'un Gerard López que l'havia conegut i entrenat en un partit de la selecció de Catalunya. El migcampista, però, va refusar la proposta per una qüestió sentimental. També va arribar a mantenir converses amb el Girona, que preferiria Aleix García, del Manchester City. Un interès, aquest últim, que no ha passat de converses, sense arribar a les negociacions.

El pas del migcampista de Regencós per l'Espanyol s'haurà resumit en 68 partits amb el filial i 17 amb el primer equip, on va anotar un gol. Precisament, a Ipurua, camp on jugarà la temporada vinent.

stats