Ciclisme
Esports 28/09/2014

Joaquim Rodríguez: "Hem estat bé però el circuit no ha acompanyat"

El català, 33è final, s'ha deixat anar després d'atacar a l'última pujada "per intentar endurir una mica més i que rematés Valverde" en un circuit on "era difícil trencar"

Albert Rabadan
1 min

PonferradaJoaquim Rodríguez ha acabat 33è el campionat mundial de ciclisme de Ponferrada, atacant durant l'última volta a la darrera pujada del circuit "tal com havíem parlat ahir", pensant en les opcions del líder de l'equip. "L'Alejandro [Valverde, bronze final] volia atacar on havia marxat als campionats d'Espanya; abans era una bogeria. I en aquest abans és on érem d'actuar nosaltres, que per alguna cosa hem vingut aquí", explicava el català.

"Tant l'aproximació a l'escapada qua ha fet Dani Moreno o Jonathan Castroviejo com el meu atac per intentar endurir una mica més i que rematés Valverde crec que han estat bé", opinava.

El Purito ha acabat "contentíssim" de com ha corregut la selecció espanyola. "No ens podem queixar. Era un circuit molt complicat per nosaltres perquè era difícil trencar la cursa, i si hagués plogut crec que encara hauríem fet menys. Hem estat bé però el circuit no ha acompanyat", ha conclòs el de Katiuixa, que l'any passat havia aconseguit la medalla de plata a Florència, sent batut pel portuguès Rui Costa en l'esprint final.

stats