Ciclisme
Esports 24/08/2011

Joaquim Rodríguez: "Ja vaig dir que venia a guanyar la Vuelta"

El 'Purito' ha assegurat que la victòria "entrava en els plans" de l'equip, de qui ha dit que han estat "de deu". A més, ha reconegut que s'ha tret l'espina de l'any passat, quan va claudicar davant Igor Antón i va perdre opcions de guanyar la Vuelta.

Redacció
1 min
Joaquim Rodríguez 'Purito', guanyador de la sisena etapa de la Dauphiné.

BarcelonaEl ciclista català ha explicat, després de guanyar la cinquena etapa de la Vuelta a Espanya que ja havia dit que hi anava "a guanyar", i que ell i el seu equip, el Katiuixa, tenen "els comptes fets" i treballen "per acabar a davant".

Joaquim Rodríguez ha destacat que el triomf a Valdepeñas de Jaén "ve moralment molt bé", perquè, diu: "Els favorits estem tots molt apretats, i ja veurem què passa a la contrarellotge de Salamanca, hem d'anar pas a pas".

Sobre l'etapa, el Purito Rodríguez ha comentat que "sabia que seria molt dura", i ha afegit: "Hem treballat per acabar amb la fuga, perquè hi havia homes perillosos com Sagan, Albasini i Taaramae, i no podíem permetre que agafessin més de dos o tres minuts, perquè, si no, era impossible agafar-los".

De l'ascens final pels carrers de Valdepeñas, el de Parets del Vallès ha assegurat que "l'ambient no té res a envejar a les clàssiques de Bèlgica, amb aquest final".

L'any passat en aquesta mateixa localitat va perdre quasi totes les seves opcions a la Vuelta davant Igor Antón, i el ciclista ha reconegut que s'ha tret l'espina: "Tenia la cita marcada i ho hem aconseguit".

Rodríguez també ha assenyalat que: "És una segona victòria important per a l'equip. La de Sierra Nevada amb en Dani Moreno no l'esperàvem, però aquesta sí que entrava en els plans i l'equip ha estat de deu".

stats