JOCS DEL MEDITERRANI
Esports 19/06/2013

L'alcalde de Tarragona presenta a Mersin l'estat del projecte dels Jocs Mediterranis

Josep Fèlix Ballesteros ha recordat que aquests Jocs serveixen per contribuir a l'acostament social entre cultures

Efe
1 min

TarragonaL'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presentat a Mersin (Turquia) l'estat del projecte de Jocs Mediterranis que la ciutat organitzarà el 2017. Ballesteros i el director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, han assistit a l'assemblea general del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, que ha tingut lloc a la ciutat turca de Mersin, seu d'aquest esdeveniment en l'actualitat.

A l'acte han assistit també el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, el president del Comitè Olímpic Nacional de Turquia, l'alcalde de Mersin, membres organitzadors dels Jocs de Mersin i la resta de membres del Comitè Internacional. Josep Fèlix Ballesteros ha començat el discurs agraint la gran acollida que ha tingut la delegació tècnica de Tarragona a l'arribar a Mersin i ha afegit: "és una satisfacció tornar a la ciutat on vaig viure un dels moments més feliços com a alcalde de Tarragona, ja que és aquí on Tarragona va ser designada com a pròxima seu dels Jocs Mediterranis ".

L'alcalde també ha parlat del repte que suposa l'organització d'un esdeveniment esportiu de primer nivell: "Som conscients de la responsabilitat que tenim davant nostre, i per això recollirem el testimoni de Mersin amb orgull i satisfacció, però també amb un ferm compromís per fer les coses bé i mantenir ben viu l'objectiu dels Jocs mediterranis: contribuir a l'acostament social i cultural entre els països mediterranis ". D'altra banda, Ballesteros també ha fet un repàs del treball realitzat fins al moment per l'organització dels Jocs, i ha destacat l'elaboració del Pla Director, les reunions amb el Comitè Olímpic Espanyol i les diferents federacions esportives o la constitució de les comissions tècniques de totes les seus, entre d'altres.

stats