JOCS OLÍMPICS
Esports 11/12/2012

Els Jocs Olímpics de Londres van generar 150 milions de missatges a Twitter

L'únic esdeveniment esportiu amb més piulades va ser l'Eurocopa de futbol que es va jugar a Polònia i Ucraïna

Efe
1 min
KRISTEN STEWART PASSA ELS DIES FUMANT I BEVENT RED BULL CRISTIANO RONALDO PODRIA HAVER FET EL SALT A IRINA USAIN BOLT, EN CONTRA DELS IMPOSTOS DE GRAN BRETANYA RETRATATS Setmana del 16 al 22

BarcelonaEls Jocs Olímpics de Londres 2012 van guanyar la medalla de plata a la xarxa social Twitter en convertir-se en el segon tema més comentat del món el 2012, amb 150 milions de missatges. La cita esportiva, només superada per l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna guanyada per la selecció espanyola de futbol, va generar puntes de gran activitat a Twitter, especialment en les cerimònies d'obertura i clausura, segons ha informat avui Google.

Entre els moments estel·lars destaca el ball de l'alcalde de Londres, Boris Johnson, durant la cerimònia de cloenda, en què va exhibir un ritme sobre el qual van parlar 10 milions d'usuaris, el més comentat de la gala. Johnson, que es va lliurar en l'actuació de les Spice Girls amb el primer ministre britànic, David Cameron, i la seva dona, va aconseguir a més el rècord d'activitat de les tres setmanes que van durar els Jocs, ja que va aglutinar més de 116.000 tuits per minut.

Un dels responsables de Twitter al Regne Unit, Bruce Daisley, va qualificar l'escena musical com "un moment clau" per al públic que "es va reflectir" en el tràfic de la xarxa social. En l'àmbit merament esportiu, l'atleta jamaicà Usain Bolt va aconseguir emportar-se la medalla d'or a internet en ser el més nomenat a Twitter durant la competició olímpica.

El velocista va sumar 74.000 mencions durant la seva carrera de 100 metres, en la qual va fixar un nou rècord olímpic de 9 segons i 63 centèsimes, i 80.000 mencions en la seva carrera de 200 metres llisos, dues victòries amb les quals es va convertir en el primer esportista que guanya les dues curses en dos Jocs Olímpics consecutius.

stats