Futbol Català
Esports 17/02/2012

L'entrenador de l'Amposta admet sentir-se "desprotegit i atacat per moltes mentides arbitrals"

Jordi Fabregat, sancionat amb tres partits per menyspreu al col·legiat, es mostra molest per una situació que creu que es torna a repetir

Ara
2 min
Fabregat vol evitar el descens

BarcelonaTres entrenadors de Tercera Divisió han rebut sanció per expulsió aquesta setmana. El més afectat és Jordi Fabregat, tècnic de l'Amposta, equip que lluita a la zona baixa per intentar sortir del pou que portaria el conjunt blanc-i-negre a Primera Catalana. El passat diumenge, a Nou Barris, el preparador ampostí va ser expulsat pel col·legiat i afirma que l'annex redactat posteriorment per l'àrbitre és fals i que en cap moment va menysprear ni insultar ningú durant ni després del partit.

Segons Fabregat l'annex que va escriure l'àrbitre "és vergonyós, irreal i fals. L'àrbitre menteix". En declaracions al programa 'Catalunya Futbol' de Ràdio Marca, l'entrenador de l'Amposta explica que "al minut 80 hi ha una jugada on entenc que l'àrbitre està ben situat, a cinc metres. Llavors un futbolista de la Montanyesa carrega contra un jugador de l'Amposta i el fa caure. El penal era molt clar i vaig aixecar els braços protestant. Li vaig dir a l'àrbitre que en qualsevol part del camp això és falta i a l'àrea llavors resulta que no. No vaig dirigir-li cap insult, però crec que el que li va fer més mal era que li vaig dir que el feia més valent i un millor àrbitre. Llavors em va enviar als vestidors però no volia que estigués ni al voltant del perímetre del camp. Vaig acabar el partit a tribuna amb els seguidors de la Montanyesa".

Segons la versió de Fabregat, el col·legiat "es va negar a que jo pogués parlar amb ell un cop acabat el partit. Jo vaig anar amb aquesta intenció, no per agredir-lo com han publicat alguns mitjans. La sèrie d'improperis que l'àrbitre escriu a l'acta i que diu que surten de la meva boca no són certs. Ha redactat insults molt greus que no s'han dit mai. És més, l'annex no el va fer al camp, el va fer a casa". Jordi Fabregat admet sentir-se molt molest davant aquesta situació perquè considera que "no és la primera vegada que em passa aquesta temporada" i que li sap greu especialment per l'Amposta "que és el club que representem. Em sento totalment desprotegit i impotent en una situació així".

stats