MOTOGP
Esports 24/07/2019

Jorge Lorenzo, un mes més de baixa

El mallorquí es perdrà les curses de la República Txeca i Àustria i no tornarà fins al 25 d'agost

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo, al box

BarcelonaLa setmana vinent es disputa el Gran Premi de la República Txeca de MotoGP, el primer després de l'aturada per les vacances d'estiu. Havia de ser el del retorn de Jorge Lorenzo, absent en les dues últimes curses (va caure a Assen i es va perdre també el GP d'Alemanya de principis de juliol), però l'equip Repsol Honda ha comunicat aquest dimecres que el mallorquí no tornarà a pujar a la moto fins a finals d'agost, coincidint amb el Gran Premi de la Gran Brentanya, que es celebrarà a Silverstone el cap de setmana del 24 i el 25 d'agost.

Després d'haver patit fractures a les vèrtebres T6 i T8 durant el Gran Premi d'Holanda, Jorge Lorenzo i l'equip han optat per continuar centrant-se en la seva recuperació. "Jorge Lorenzo i el Repsol Honda Team han acordat que és millor perdre les rondes txeca i austríaca per continuar la seva recuperació i evitar qualsevol risc de lesions", indica l'equip, que afegeix que després de passar-se les vacances d'estiu recuperant-se, "la condició de Lorenzo ha millorat, però segueix sent dolorós i el seu moviment en bicicleta queda restringit".

Com ja va passar a Alemanya, Stefan Bradl serà qui ocuparà el seu lloc, com a company de Marc Márquez. El pilot alemany tenia previst disputar la cursa de Brno com a 'wild card', però la seva plaça quedarà alliberada, ja que pilotarà la moto de Lorenzo.

stats