Esports
Esports 19/12/2014

'Prepara't per triomfar': Josef Ajram presenta el seu nou llibre a 2.052 metres d'alçada

Després d'anar de Barcelona a Andorra en bici i de pujar amb una 'fatbike' fins a la cima del Pic del Cubil, l'esportista i 'broker' ha presentat la seva nova publicació

àlex Gozalbo
2 min
Josef Ajram / @Alienta

La MassanaDesprés d'anar de Barcelona a Andorra en bici i de pujar amb una 'fatbike' fins a la cima del Pic del Cubil (Vallnord), Josef Ajram ha presentat aquest dijous el seu nou llibre ('Prepara't per triomfar') al restaurant Pla de la Cot Ski and Lounge, situat a 2.052 metres d'altitud. "S'ha fet dur, però el trajecte és senzillament preciós", ha explicat l'esportista i 'broker'. El recorregut ha imitat una etapa del Tour de França.

"Vaig decidir escriure el llibre després de tocar fons. M'havia proposat completar set Ironman en set dies i no vaig poder. Em vaig sentir com una persona que perd la seva feina i accedeix a l'atur. Pensava que el talent m'havia abandonat i vaig intentar escriure algunes claus per agafar impuls i vèncer les dificultats", ha assegurat Josef Ajram, que ha tingut un col·loqui amb periodistes de diferents mitjans de comunicació, entre ells l'ARA.

Josef Ajram trasllada la seva experiència com a esportista en un llibre optimista en què primer explica els seus grans fracassos i després, les tàctiques que ha fet servir per superar-los. "Molts joves vénen a les presentacions del meu llibre i, quan els pregunto què volen fer a la vida, no saben que contestar", ha lamentat. "No hi ha cap recepta màgica, l'únic que pretenc és explicar de quina manera considero que es pot treure el màxim partit a l'hora de crear un negoci, millorar el que ja es té o progressar al lloc de feina", ha dit. "Espero i confio que puguem aprendre alguna cosa d'aquesta crisi", ha assegurat.

"Les xarxes socials són com un mostrador al qual els teus seguidors venen a demanar alguna cosa i t'hi has d'implicar en atendre'ls el millor que puguis. Intento contestar tothom i el 95% dels missatges els escric jo", ha confessat Josej Ajram, que té gairebé 200.000 seguidors a Twitter.

'Where is the limit', l'empresa fundada per Josef Ajram, tancarà el 2014 amb una facturació de mig milió d'euros.

stats