MOTOR
Esports 07/02/2018

Juncadella: "M'encanta la Fórmula E i m'agradaria córrer en el campionat en un futur"

El pilot ha inaugurat a Tarragona el primer taller Bermar Petronas de Catalunya

Nuria García
2 min
Dani Juncadella, al taller Bermar Petronas de Tarragona

TarragonaAcaba d'arribar dels Estats Units, on ha participat en les 24 Hores de Daytona. Dani Juncadella ha assegurat en la inauguració d'un taller 'flagship' Bermar Service Petronas a Tarragona que "ha sigut una experiència única". "El fet de compartir pista amb el Fernando [Alonso] és especial. Era la primera vegada que competia amb ell, en condicions iguals. Hi vaig coincidir una hora a la pista i ens vam passar i repassar diverses vegades. És interessant veure com es va adaptar tan bé al cotxe; ha sigut especial i bonic compartir pista amb ell", ha indicat.

Sobre el seu futur, Juncadella ha dit que espera seguir al DTM. "Ara hi ha dos llocs; un és per a Pascal Wehrlein, que ja és pilot de Mercedes, i ara falta un altre pilot. Jo soc un dels favorits per ocupar-lo, però ja ho veurem", ha explicat. Juncadella ha comentat que l'any passat va córrer curses de resistència i que li va agradar, i que si ara l'equip decideix que corri el DTM de nou, intentarà "compaginar les dues disciplines".

També ha parlat sobre la Fórmula E, ja que ha fet alguna prova. "Porta un calendari diferent al de la resta de categories i per a aquest any no hi havia lloc assignat. M'encanta i m'agradaria córrer aquest campionat alguna vegada en el futur", ha comentat. "M'agradaria córrer en totes les categories que no coincideixen: DTM, resistència, Fórmula E, Japó... La Fórmula E està creixent molt; m'agradaria provar-ho de cara a l'any vinent", ha assegurat.

Jordi Robert, responsable de Petronas a Espanya i Portugal, ha assegurat que "la F1 ha ajudat molt al fet que la gent conegui la marca", però, a banda, també treballen en el fet d'abanderar tallers com el de Tarragona mitjançant la formació de diversos mecànics i tècnics, pintant el taller, amb un marxandatge per millorar i amb una bona gamma de productes innovadors".

stats