FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 01/09/2018

La Juve guanya tots els partits però Cristiano no veu porteria

Tercer triomf consecutiu dels homes de Massimiliano Allegri, ara a Parma

BarcelonaLa Juventus segueix imposant la seva llei a la lliga italiana. En el seu retorn a Parma, ciutat que va veure com el seu club havia de començar de nou des de la quarta divisió italiana, l'equip de Massimiliano Allegri s'ha imposat per 1-2. Amb aquest triomf, suma 9 punts de 9, deixant lluny a la classificació al Roma i l'Inter, que sumen 4 punts.

Als 7 minuts de joc, Mandzukic ja ha fet el primer gol visitant, però abans del descans, l'ivorià Gervinho ha fet el gol de l'empat. A la segona, Matuidi, amb assistència de Mandzukic, ha fet el triomf d'una Juve on Cristiano Ronaldo, després de 3 partits, segueix sense marcar cap gol a Itàlia.

L'Inter, rival del Barça, s'ha imposat al camp del Bolonya per 0-3, sumant el primer triomf de la temporada. El belga Nainggolan, en el seu primer partit amb el club milanès, ha fet el 0-1. Candreva i Perisic han tancat la golejada d'un Inter sense Icardi, lesionat.