CURSES DE MUNTANYA
Esports 20/07/2014

Kilian Jornet i Laura Orgué guanyen la Skyrace de les Dolomites

El de la Cerdanya ha completat la cursa en 2 hores, 3 minuts i 50 segons mentre que la guanyadora en la categoria femenina ha trigat 2 hores, 26 minuts i 17 segons

Ara
1 min

BarcelonaEls catalans Kilian Jornet i Laura Orgué no han tingut rivals en la Skyrace de les Dolomites que s'ha disputat aquest diumenge.

En la categoria masculina, Jornet ha completat la prova en 2 hores, 26 minuts i 17 segons i ha estat el guanyador, per davant del romanès Ionut Zinca, que ha creuat la línia de meta dos minuts i mig més tard que el català. Tercer ha acabat l'italià Tadei Pivk.

En la categoria femenina, Laura Orgué ha aconseguit el segon triomf del cap de setmana després de guanyar ja el quilòmetre vertical divendres. Orgué ha superat la gran favorita, la sueca Emelie Forsberg –que ha estat segona– per aconseguir pujar al capdamunt del podi. Tercera ha acabat la corredora basca Maire Maiora.

Jornet ha assegurat a través de Twitter que era "una victòria inesperada" després de l'esforç de fa tot just una setmana guanyar la Hardrock 100. El català ha felicitat Orgué per la gran cursa que ha fet.

stats