Koeman no tira la tovallola: "Res és impossible"

Araujo segueix sent baixa i els blaugranes viatgen a París amb nomes tres centrals

2 min
Joan Laporta, Ronald Koeman i Rafa Yuste

Joan Laporta, convidat per Carles Tusquets abans de ser proclamant president de forma oficial, comandarà aquesta tarda l'expedició del Barça que aquest dimecres s'enfrontarà al PSG (21 h, Movistar Liga de Campeones). En la compareixença prèvia al partit, Ronald Koeman ha recordat que el nou president "té un bon passat amb alguns dels nostres jugadors i això és positiu" i l'ha definit com un dirigent que "dona confiança als tècnics i als jugadors": "Ahir va venir al vestidor a dir-nos unes paraules i hi havia molt bon rollo".

L'entrenador blaugrana també ha explicat que ja coneixia Laporta d'haver-se saludat algunes vegades i que el seu compatriota Frank Rijkaard, que es va asseure a la banqueta del Barça de la mà del nou president blaugrana, li havia parlat d'ell. Rijkaard va entrenar el Barça entre el 2003 i el 2008, en una època marcada pel somriure de Ronaldinho i en què Messi començava a mostrar del que seria capaç.

Pel que fa a la remuntada, Koeman ha dit que "no hi ha res impossible" i que creuen "en ells mateixos": "La remuntada no és comparable amb la de Copa, perquè contra el PSG vam perdre 1-4 a casa i no 2-0 a domicili com amb el Sevilla. El PSG va ser molt efectiu al Camp Nou. Nosaltres hem de tenir la mateixa efectivitat allà. Sortirem a guanyar i sabem que cal fer un partit rodó. No volem acabar el partit pensant que no hem donat el màxim de nosaltres mateixos".

Koeman també ha lamentat les baixes en defensa. Piqué es va lesionar en la tornada de Copa contra el Sevilla i Araujo segueix sense estar disponible perquè no li remet el dolor al turmell dret. "Vam forçar una mica el seu retorn [Piqué va jugar uns minuts en l'anada de les semifinals de Copa] i no el volem forçar més. Esperem que ja estigui recuperat per al pròxim partit [dilluns contra l'Osca]. El neerlandès té només tres centrals del primer equip disponibles: Lenglet, Mingueza i Araujo.

De Jong: "L'equip ja ha demostrat que està fort"

Per la seva part, Frenkie de Jong ha afirmat que l'equip està "content" de tenir ja un president, que no coneix gaire bé a Laporta, i que ahir els va visitar: "Va venir a desitjar-nos molta sort i dir-nos que sortim a París a competir".

Frenkie de Jong

El migcampista blaugrana assegura que sortiran al Parc dels Prínceps a donar "una bona imatge" i que l'equip "està fort", tant futbolísticament com anímicament, "tal com vam demostrar en la remuntada contra el Sevilla".

stats