LIGA ENDESA
Esports 06/03/2015

El Morabanc Andorra visita Vitòria amb els ànims recuperats després del seu darrer triomf

Jawai és dubte per visitar un Laboral Kutxa sense el sancionat Shengelia

Efe
1 min
Román Martínez en una acció amb el MoraBanc Andorra

BarcelonaEl MoraBanc Andorra no renuncia a donar la sorpresa (21.00 hores) a la pista del Laboral Kutxa Baskonia, amb la defensa com a argument davant un rival molt fiable a casa. L'equip que dirigeix Joan Peñarroya arriba al partit lleugerament alleujat després de trencar la setmana passada amb una ratxa de vuit derrotes consecutives, tot i que en el lloc quinze de la classificació segueix contra les cordes.

"Segur que l'ansietat que teníem és diferent, però l'equip necessita guanyar més partits", ha indicat l'entrenador del Morabanc, que té el dubte del pivot Nathan Jawai, que no s'ha entrenat amb normalitat durant la setmana per culpa d'un esquinç al turmell. Peñarroya ha analitzat el potencial del conjunt basc. "Si no és el millor de la lliga com a local, està molt a prop. Ha perdut només un partit i va ser el primer, contra l'Unicaja", ha apuntat.

Tot i això, el tècnic del conjunt andorrà confia en complicar les coses als vitorians: " Si som capaços de fer un bon partit i aturar el seu ritme, segur que tenim opcions" . Peñarroya creu que el seu contrincant té prou potencial com perquè la baixa del sancionat Shengelia no l'afecti. La primera victòria de l'Andorra en el seu retorn a l'ACB va ser contra el Caja Laboral, en la primera volta. Era la tercera jornada de Lliga i va guanyar per un ajustat 87-85.

stats