Esports 27/06/2017

L'AEK adverteix legalment l'Espanyol sobre el cas Dídac Vilà

El jugador no s'ha presentat als primers entrenaments i el club grec pot enviar el cas als tribunals

Roger Requena
2 min
Dídac Vilà vol tornar a l'Espanyol, on va formar-se

BarcelonaEl cas Dídac Vilà amenaça de convertir-se en un dels culebrons d'aquest estiu en clau blanc-i-blava. Si fa uns dies hi havia optimisme i plena confiança des de l'Espanyol en l'arribada del lateral esquerre mataroní -amb qui ja hi ha pactades les condicions salarials i un contracte de 3 anys-, ara la resistència del seu club, l'AEK, sembla convertir-se en un obstacle que dificulta la sortida del jugador.

Segons va poder confirmar l'ARA, malgrat que a l'Espanyol tenen la documentació del contracte de Vilà amb l'AEK, que especifica que acaba contracte el 30 de juny del 2017 -i, per tant, podria firmar com a lliure a partir de l'1 de juliol-, des de l'AEK adverteixen que el jugador no pot signar perquè encara té contracte signat fins al 2018.

Aquesta setmana el jugador ha tornat a Atenes per resoldre la seva situació, però està decidit a forçar la sortida. D'entrada, segons apunta el periodista Marios Trivizas, del mitjà 'SDNA', no s'ha presentat a les proves mèdiques que ha començat a fer el club grec, fet que ha encès les alarmes a l'AEK, que ja es prepara per als pròxims moviments. El primer pas ha sigut enviar una carta a l'Espanyol en forma d'execució extrajudicial en què aconsellen al jugador que no firmi per cap altre club fins a l'estiu del 2018. El pròxim pas serà enviar una carta a l'OEP per bloquejar un possible contracte amb l'Espanyol, per la qual cosa el cas té força números d'acabar als tribunals.

Com ja va explicar l'ARA dijous, però, aquesta podria ser una mesura de força per obligar l'Espanyol a pagar una quantitat pel traspàs del jugador, ja que si el cas arriba al TAS, l'Espanyol podria argumentar que aquest tercer any de contracte ha sigut aplicat de forma unilateral pel club sense el consentiment del jugador, una pràctica que, en països com Espanya, és il·legal. Espanyol i jugador, però, confien que la situació es desbloquegi en les pròximes hores i el fitxatge es pugui resoldre a principis de juliol.

stats