X GAMES
Esports 10/05/2013

Laia Sanz participarà als X Games de Barcelona

La pilot catalana, que en el seu debut en la disciplina d'Enduro X femení als X Games del Brasil va guanyar, tractarà de tornar-se a penjar la medalla d'or, aquest cop a Barcelona

Ara
1 min
Laia Sanz va aconseguir la medalla d'or als X Games celebrats al Brasil

BarcelonaLa pilot catalana Laia Sanz ha confirmat aquest divendres la seva participació als X Games de Barcelona que tindran lloc a la muntanya de Montjuïc del 16 al 19 de maig.

Laia Sanz ve d'aconseguir la medalla d'or en la disciplina d'Enduro X femení als X Games de Foz do Iguaçu fa un mes, el que va significar una fita en la història dels X Games ja que la pilot catalana va esdevenir la primera debutant que aconsegueix fer-se amb una medalla d'or en la seva primera participació.

"El Brasil va ser la meva primera participació auns X Games i sabia que guanyar una medalla seria realment complicat. La veritat és que no m'esperava guanyar i portar l'or, així que estic molt contenta. És una sensació increïble. Em fa molta il·lusió poder participar als X Games de Barcelona", ha dit la pilot catalana, que a Barcelona buscarà repetir l'excel·lent actuació del Brasil, ara davant la seva afició.

stats