Dakar 2011
Esports 08/01/2011

Laia Sanz: “He sol·licitat que comprovin el temps que vaig estar aturada auxiliant el motorista accidentat”

La motorista catalana va perdre aproximadament 20 minuts auxiliant un pilot que havia patit una caiguda; i demana que l'organització li descompti del total de l'etapa

Redacció
1 min
Laia Sanz, durant l'etapa d'aquest divendres al Dakar entre Iquique i Arica

BarcelonaLaia Sanz va perdre aproximadament 20 minuts durant l'etapa d'aquest divendres després d'aturar-se a socórrer un pilot accidentat. És per aquest motiu que la motorista catalana ha reclamat a l'organització que li descomptin aquest temps. "He sol·licitat que verifiquin el meu Iritrack perquè comprovin el temps que realment he estat aturada. Lògicament, el primer que fas en aquests casos és auxiliar el ferit, per sobre de la carrera i del temps que perdis; però també és just que et restin el temps que has perdut"; ha dit Sanz.

No va ser l'únic entrebanc de la pilot de l'equip KH-7, ja que també es va quedar sense gasolina quan faltaven 60 quilòmetres pel final. "No entenc molt bé per quin motiu, però l'autonomia de la moto ha baixat força a la part final de l'etapa i m'he quedat sense combustible"; ha explicat. "He hagut d'esperar que algun bon samarità em deixés una mica de gasolina. Després, entre que m'he equivocat de pista i que he hagut de fer mitja volta, la moto s'ha tornat a parar. Però, per sort, els companys han estat generosos i m'han tret del compromís".

En total, Laia Sanz ha finalitzat l'etapa d'aquest divendres a la 68a posició, a 2h 24' i 17” del vencedor; i a una hora respecte a la líder de la challenge femenina, Annie Seel; comptant els vint minuts perduts en l'auxili.

stats