Waterpolo
Esports 17/02/2013

L'Atlètic Barceloneta recupera el tron de la Copa en una final plàcida contra el Canoe (14-5)

Els madrilenys han aguantat només el primer quart, s'han fos en el tercer (7-1), i la segona meitat ha sigut un tràmit pels mariners

Albert Solé
Imatge de la final de Copa de waterpolo entre el Barceloneta i el Canoe

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta ha recuperat el títol de Copa del Rei que va perdre en les dues últimes finals. Els mariners, que han jugat a casa en motiu del centenari del club, no han fet cap concessió als rivals, i han atropellat a tots els rivals, en especial en una final contra el Canoe sense color. El Barceloneta només ha patit mínimament en la primera part dels quarts de final contra el Mediterrani, però va passar per sobre el CN Sabadell a les semifinals, i aquest diumenge a la final amb el Canoe.

L'Atlètic Barceloneta ha guanyat la seva novena Copa del Rei, i es converteix amb el rei de copes, superant el CN Barcelona, amb vuit.

14-5 Atlètic Barceloneta - Real Canoe (2-1, 7-1, 2-0, 3-3)

Gols: Montpeat, Perrone (2), De Lera (2), Vrlic (2), Fran Fernández (3), Petkovic (2), Syranyi, Martin per l'Atlètic Barceloneta / J. Bustos, Barroso, Mario García, A. Bustos (2) pel Real Canoe.

L'Atlètic Barceloneta ha resolt la final de Copa amb un segon quart excel·lent, i la resta del partit s'ha dedicat a gestionar l'enorme avantatge.

El primer quart ha sigut el més igualat de tot el partit. El Barceloneta ha sortit fort, però el Canoe ha aguantat l'empenta local per mantenir-se dins el partit. Amb 2-1, el primer període ha acabat amb un xut boca de canó del Canoe que Dani Pinedo ha tret amb la punta dels dits.

El Canoe, però, s'ha enfonsat al segon quart, en què la seva defensa ha fet aigües -cada atac del Barceloneta era gol-, i en atac, ja que no han sigut capaços de fer cap gol en cap de les nombroses superioritats que ha tingut. Al descans s'ha arribat amb un eloqüent 9-2 pel Barceloneta.

Els madrilenys han demostrat que llançaven la tovallola després del descans amb el canvi de porter. El tercer i el quart quart han sobrat ja que el Canoe ja no teia forces per intentar la remuntada impossible, i el Barceloneta no ha volgut humiliar més al rival.