Esports 09/08/2017

Leadercf patrocinarà la samarreta de l'Espanyol en diversos partits

La plataforma d'informació financera 'online' publicitarà el seu nom en els partits contra Leganés, Barça, Celta i Atlètic de la primera volta

Ara
2 min
Leaderfc patrocinarà la samarreta de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha trobat un nou patrocinador per a la samarreta. Es tracta de l'empresa Leadercf, una plataforma d'informació financera 'online' amb seu a Guangzhou (província xinesa on té la seu principal Rastar Group), que publicitarà de manera temporal el seu nom a la samarreta del primer equip blanc-i-blau. Leadercf apareixerà a la samarreta en, de moment, quatre partits de la primera volta: contra el Leganés a casa (jornada 2), al Camp Nou (jornada 3), contra el Celta a casa (jornada 4) i contra l'Atlètic de Madrid, també a casa (jornada 17). Es tracta d'un vincle econòmic del qual no han transcendit xifres, i on l'Espanyol s'adapta a les necessitats del patrocinador.

L'acord de patrocini ha estat segellat i presentat aquest dimecres a Guangzhou amb la presència de Zheng Yansen, president d’aquesta plataforma líder en informació financera 'online', i de Ramon Robert, conseller delegat i director general corporatiu del club. Últimament, l'Espanyol ha innovant en els models d’explotació dels seus actius publicitaris més importants, com la camiseta de joc del primer equip. En el frontal d'aquesta samarreta lluirà el logo de Rastar Grup en la primera jornada de debut del campionat, així com en la resta de partits que queden, al marge de l’acord presentat aquest dimecres.

De viatge professional aquests dies a la Xina, el conseller delegat blanc-i-blau ha destacat que "Àsia i la Xina són un mercat molt important per al RCD Espanyol". "El nostre president és d’aquí i també ho són milers de seguidors del nostre club, que segur que també estan molt contents amb aquest acord". Robert ha reblat que "el club està innovant i enfortint la política comercial i aquest pas amb Leadercf ho exemplifica: ens adaptem a les necessitats dels nostres espònsors i alhora en sortim reforçades totes dues parts".

L'Espanyol ha trobat en Leadercf un nou patrocinador temporal per la samarreta
Leadercf apareixerà en sigles xineses en quatre partits de la primera volta

Zhang Wensheng, director general de Leadercf, ha expressat: "Estem contents d'arribar a un acord de patrocini amb l'Espanyol i, amb això, esperem que puguem popularitzar la nostra marca al món mitjançant La Liga".

Leadercf, marca comercial de Guangzhou Leader Internet Financial Information Services Co., és una companyia líder en tecnologia aplicada a serveis financers, que va ser fundada l’any 2013 i és una de les plataformes d’informació financera 'online' amb més reconeixement i trajectòria en el país. Amb la transparència com a patró d’actuació, combina els serveis relacionats amb les finances tradicionals i l’aplicació tecnològica a les inversions i les finances. La companyia és membre destacada de la Guangzhou Internet Financial Association i de la Guandonga Jade Association. Establerta al districte financer de Guanghzou, en concret a al gratacel més alt de la ciutat, Leadercf (www.leadercf.com) segueix avançant a l'hora de proporcionar al client els millors serveis financers i contribuir així a la indústria P2P de la Xina.

stats