Esports 06/10/2017

L'Egara reinicia l'aventura europea a Barcelona

L'EHL torna aquest cap de setmana a Montjuïc, que acull la fase prèvia del títol continental

Roger Requena
1 min
L'Egara va proclamar-se campió de lliga del curs passat 15 anys després

BarcelonaGairebé sis mesos després de caure eliminat als vuitens de final contra el Mannheimer alemany a Eindhoven, el Club Egara tornarà a començar aquest cap de setmana el seu particular camí a l'EHL, la Copa d'Europa d'hoquei herba. Els ratllats són l'únic conjunt català que prendrà part a la fase prèvia que es disputa entre aquest divendres i aquest diumenge al Pau Negre, a Montjuïc.

L'Egara s'enfrontarà aquest divendres al Bromac Kelburne escocès (18.30 h, Ehlhockey.tv), i diumenge ho farà contra el Saint Germain HC (16.15 h, Ehlhockey.tv) en el partit que tancarà aquesta fase, on hi participaran fins a 12 equips repartits en quatre grups de tres. El primer de cada grup, que es resoldrà en format lligueta de punts, passarà al KO16, la ronda de vuitens de final, que es disputa, conjuntament amb els quarts de final, a l'abril en una mateixa ciutat. Allà ja hi són classificats l'Atlètic i el Polo.

Una de les particularitats de l'edició d'enguany de l'EHL és un canvi significatiu en la normativa. Els gols que s’aconsegueixin de jugada o en un 'stroke' (penal directe) originat en una jugada, comptaran dos punts, mentre que els que arribin a través d’un penal córner, un 'stroke' conseqüència d’una jugada de penal córner o un 'shoot out' seguiran costant un punt. La mesura pretén rebaixar el pes que tenen els famosos penals córner i imitar un model que ja s’aplica a la Lliga índia, una de les més populars del món.

stats