Esports 16/01/2016

El Manchester City goleja i lidera la Premier gràcies a l'empat del Leicester

Daniel Drinkwater, del Leicester

BarcelonaEl Manchester City s'ha desfet del Crystal Palace per 4-0 i lidera la Premier. Els gols de Delph, Agüero (2) i Silva han donat el triomf als homes de Pellegrini. El City avantatja ara de dos punts el sorprenent Leicester. Els homes de Ranieri han empatat al camp del cuer, l'Aston Villa (1-1). El japonès Okazaki ha fet el 0-1 però Mahrez ha fallat un penal que hauria pogut decidir el partit. Al final, el Villa ha empatat gràcies a Gestde.

El Chelsea segueix sense funcionar però ha salvat un punt a casa (3-3) contra l'Everton de Martínez. Els visitants s'han posat 0-2 jugant millor, amb un autogol de Terry i un gol de Mirallas (min 50 i 56), però Diego Costa i Cesc han empatat en tot just 2 minuts (min 64 i 66). Mori ha fet el 2-3 als 92 minuts, però en el vuitè minut d'afegit i en fora de joc, Terry ha fet el 3-3 definitiu.

El Liverpool i el Manchester United juguen el gran partit de la jornada demà i, després, l'Arsenal vista l'Stoke per mirar d'empatar amb el City en el liderat.