Esports 29/12/2017

L'Espanyol torna als entrenaments pendent de l'operació sortida

Hernán Pérez i Álvaro Vázquez podrien marxar cedits els pròxims dies

Roger Requena
1 min
Hernán Pérez, durant un entrenament  a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

BarcelonaDesprés de sis dies de vacances nadalenques, l'Espanyol va tornar ahir divendres als entrenaments pendent d'alleugerir una plantilla que, molt probablement, passarà a quedar-se en 22 efectius quan es tanqui el mercat hivernal, l'1 de gener. A la baixa ja coneguda de Diop, que fa uns dies va rescindir el seu contracte per marxar gratis a l'Eibar, l'Espanyol espera tancar la marxa (en principi en forma de cessió) d'Hernán Pérez i Álvaro Vázquez, dos jugadors que no entren als plans de Quique Sánchez Flores.

El davanter badaloní segueix pendent de veure si es concreta el seu traspàs al Nàstic, que fa uns dies que està encallat a causa de les diferències econòmiques entre tots dos equips. Mentrestant, l'extrem paraguaià podria anar cedit al Getafe, un dels clubs que ja el va voler a l'estiu. El seu president, Ángel Torres, ha explicat aquest divendres en un àpat amb periodistes que espera que el jugador blanc-i-blau serà del Getafe la setmana vinent.

"Li hem fet una oferta a l'Espanyol. Lardín ha quedat en respondre dimarts o dimecres perquè té altres coses. El jugador segueix dient el mateix que a l'estiu, que vol venir, i falta que els clubs ens posem d'acord. Si ho fem, no els deixaré tirats, sinó tot el contrari, i estem aprop. Espero que la setmana vinent, si ha de venir, que vingui", va comentar Torres.

En tots dos casos, els elevats salaris dels jugadors dificultaven la seva marxa, ja que molts clubs no arribaven a pagar la part proporcional de la fitxa pel que resta de temporada. Tots dos jugadors, però, volen sortir del club davant la falta de minuts que estan vivint.

stats