Esports 27/06/2016

L'Espanyol posa en marxa una escola de futbol a la Costa Brava

El club blanc-i-blau estableix un acord de col·laboració amb el CE Mont-ras per a la creació i gestió del futbol base del club gironí

Roger Requena
1 min
L'Espanyol posa en marxa una escola de futbol a la Costa Brava

BarcelonaL'Espanyol vol ampliar l'àrea de captació, i per això ha decidit estendre la zona d'influència a la Costa Brava. Concretament, a partir del futbol base del CE Mont-ras. Amb aquest club gironí s'ha firmat aquest dilluns un acord de col·laboració per a la creació i gestió del futbol base per a les quatre properes temporades. La col·laboració derivarà en la fundació de l'Escola RCDE Costa Brava.

L'exjugador del RCD Espanyol i històric capità Diego Orejuela serà l'encarregat de la creació i gestió del futbol base del CE Mont-ras, que confia a atreure tant nens de la localitat i del Baix Empordà com de la província de Girona. La primera acció que han dut a terme ha estat la inauguració del campus d'estiu, que ha començat aquesta setmana. A l'acte d'oficialització hi han acudit el conseller delegat espanyolista, Ramon Robert, el president del CE Mont-ras, Enric Peiró, i l'alcalde del mateix municipi, Carles Salgas.

Ramon Robert ha firmat l'acord amb wl pewaiswnr el Mont-ras Enric Peiró i l'alcalde de la població, Carles Salgas

Fa uns dies es va presentar a la localitat gironina un avanç de l'acord en el qual van participar el futbolista del primer equip del RCD Espanyol Joan Jordán, el conseller de l'entitat, Mao Ye, el director de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Eloy Pérez, l'exfutbolista Diego Orejuela i representants de l'ajuntament i del club local.

stats