Futbol
Esports 30/07/2022

El Liverpool amarga el debut de Haaland amb el City (3-1)

L’equip de Jürgen Klopp guanya la Community Shield i Darwin Núñez s'endú el protagonisme

El Liverpool ha guanyat la Community Shield

BarcelonaEl Liverpool s’ha apuntat el primer duel de la temporada amb el City. Els dos equips, enfrontats els darrers anys per dominar el futbol anglès, s’han vist les cares a la final de la Community Shield, la Supercopa anglesa, amb victòria dels reds per 3-1.

L’equip de Pep Guardiola, campió de lliga, ha tingut la possessió de la pilota durant bona part del matx, però la defensa de l’equip de Jürgen Klopp ha aconseguit mantenir fora del joc el gran fitxatge dels citizens, el davanter de Noruega Haaland. Als 21 minuts, Alexander-Arnold ha posat per davant el Liverpool amb un xut lleugerament desviat per Nathan Aké. L’equip de Jürgen Klopp ha castigat el City a la contra a la segona part. L’equip de Guardiola, però, ha empatat a 20 minuts del final gràcies a una errada del porter Adrián que ha aprofitat l’argentí Julián Álvarez, que ha debutat amb el City fent un gol. Però l’alegria de l’equip de Guardiola ha durat tot just cinc minuts, ja que poc després el portuguès Rúben Dias ha tocat la pilota amb les mans i ha provocat un penal que no ha fallat Mohamed Salah. En el temps de descompte, el davanter uruguaià Darwin Núñez, que debutava amb els reds, ha fet el 3-1 definitiu.

Amb aquest triomf, Klopp ja ha guanyat els principals set títols europeus i anglesos amb el Liverpool, la Premier, la Copa, la Copa de la lliga, la Community Shield, la Lliga de Campions, la Supercopa d'Europa i el Mundial de clubs.