SEGONA DIVISIÓ
Esports 31/08/2014

El Llagostera aconsegueix el seu primer triomf a Segona contra el Leganés (2-0)

L'equip gironí ha jugat sense públic al Municipal de Palamós ja que compleix una sanció

Ara
2 min

BarcelonaEl Llagostera s'ha estrenat com a local a Segona A amb un triomf contra el Leganés. El partit s'ha jugat sense aficionats a les graderies ja que el Llagostera compleix un partit de sanció per culpa de l'incident racista d'una aficionada en el partit del play-off d'ascens de la darrera temporada contra el Racing. En el seu debut a Segona A i en el seu debut al Municipal de Palamós, el Llagostera ha començat tímid, amb més internades del Leganés, un altre dels equips que ha pujat aquesta temporada.

Mica en mica, el Llagostera s'ha animat, però sense crear ocasions. Eloy Gila s'ha quedat sol dins de l'àrea però ha intentat fer un toc d'esperó que ha tret la defensa en la millor ocasió fins el darrer minut de la primera part, quan Sergio León s'ha convertit en el primer golejador del club a la categoria rematant una centrada de cap.

A la segona part el Leganés ha buscat l'empat, però defensant un gol, s'ha sentit més còmode un Llagostera que ha aconseguit el segon gol gràcies a Jordi López als 68 minuts. El capità ha fet un barret dins de l'àrea a un defensa, marcant amb un xut creuat. El gol ha deixat tocat el rival i el Llagostera s'ha agradat, creant ocasions per marcar més gols.

Llagostera: René, Aimar, Ruymán, Alcalà, Rios, Jordi López, Tito, Óscar Rico (Diego Rivas, 58'), Sergio León (Juanjo, 77'), Eloy Gila i Imaz (Pitu, 85').

Leganés: Queco Piña, Mikel Santamaría, Sergio Postigo (Rubén Peña, 62'), Carlos, Luis Ruiz (Borja Lázaro, 80'), Alberto Martín, Álvaro García, Eizmendi, Diamanka, Carlos Álvarez (Aguirre, 62') i Fran Moreno.

Gols: 1-0 (45') Sergio León, 2-0 (68') Jordi López.

Àrbitre: De la Fuente Ramos (Castella i Lleó) TG: Sergio Postigo (41'), Óscar Rico (54'), Jordi López (86'), Ruymán (90')

stats