HOQUEI PATINS
Esports 18/01/2014

El Barça goleja el Viareggio i es classifica pels quarts de final de la Lliga Europea (5-0)

A manca de dues jornades pel final del a fase de grups també han obtingut el bitllet pels quarts el Porto i el Valdagno, mentre que a la CERS passen Noia Freixenet, Monbus Igualada i Vic

Jordi Graell
2 min
El Barça d'hoquei patins vola a Europa

BarcelonaEl Barça d’hoquei patins ha golejat el Viareggio per 5-0 i ja té assegurada la seva presència als quarts de final de la Lliga Europea a manca de dues jornades pel final de la fase de grups. També han obtingut el bitllet el Porto, que en l’altre partit del grup del Barça ha guanyat a la pista del Herringen per 2-6 i el Valdagno, que ha doblegat el Reus per 4-3. La sorpresa, però, l’ha donat el Moritz Vendrell imposant-se a la pista del Benfica per 1-3 i d’aquesta manera els homes de Guillem Cabestany posen un peu i mig als quarts. Per la seva banda, el Liceo també ha donat un pas important apallissant el Valongo per 8-3.

Noia, Igualada i Vic endavant; el Lleida, eliminat de la CERS

A la Copa de la CERS es produirà un duel català als quarts de final entre el Vic i el Monbus Igualada, ja que els dos equips s’han desfet del Cronenberg i del Prato per5-1 (8-4 en el global) i 10-2 (13-6 en el global) respectivament. Ha hagut de suar més el Noia Freixenet, que ha derrotat el Braga per 0-1 amb un global de 5-3 i que a quarts es trobarà amb el Bassano. En canvi, l’ICG Software Lleida ha empatat 6-6 a la pista del Forte dei Marmi i ha quedat eliminat per un sol gol de diferència després del 4-5 de l’anada.

El Voltregà passa a quarts de la Copa d’Europa femenina; el Girona queda fora amb polèmica

Pel que fa a la Copa d’Europa femenina, el Voltregà ha passat per sobre del Vordemwald per 1-10 i jugarà els quarts de final en principi contra l’Ely anglès, que ha deixat fora el Girona amb polèmica. I és que segons ha explicat Catalunya Ràdio, el conjunt gironí ha arribat vint-i-cinc minuts tard al pavelló on s’havia de disputar el partit per una avaria al cotxe que havia de traslladar l’equip. Llavors els àrbitres han decidit donar el partit per guanyat al conjunt local per 10-0, que sumat al 9-0 de l’anada suma un 10-9 global que, si no hi ha rectificació per part del CERH, deixa eliminades les gironines.

El Muralla Òptica Blanes tomba el Cerceda per 5-4 i posa emoció per entrar a la Copa del Rei

Finalment, avui també s’ha disputat un partit corresponent a la catorzena jornada de l’OK Lliga amb victòria del Muralla Òptica Blanes per 5-4 contra el Cerceda. D’aquesta manera els blanencs agafen aire en la lluita pel descens i de retruc posen emoció a l’última jornada de la primera volta amb cinc equips amb opcions d’obtenir l’última plaça per la Copa del Rei, ja que en cas de victòria visitant el Cerceda hagués posat peu i mig a la competició del KO. Aquest diumenge es completarà la jornada amb el Vilanova- Lloret.

stats