Esports 18/09/2015

La Lliga com a medicina per a un València amb ressaca europea

Ara
1 min

BarcelonaEl València rep aquest dissabte (18:15h, C+ Liga 1) la visita del Betis amb l'objectiu de seguir sumar punts que els acostin als llocs més alts de la classificació. Els de Nuno, que encara no saben el que és perdre en Lliga, voldran donar una alegria a la seva afició després de la decepció viscuda dimecres a Mestalla, on el Zenit va derrotar 2-3 els valencianistes amb un gran Hulk, autor de dos gols.

El tècnic portuguès ha realitzat sessions de vídeo amb la plantilla per tal d'analitzar i corregir els errors comesos contra els russos, que esperen no repetir contra un Betis que pot posar contra les cordes la continuïtat de Nuno. Encara és aviat per parlar de preocupació, però l'exigent afició valencianista espera un triomf contra un equip que ve de guanyar la Reial Societat i que té en l'exvalencianista Joaquín una de les seves principals amenaces.

Jaume seguirà sota pals a causa de les lesions de Ryan i Diego Alves, en un onze on hi podria haver rotacions després del duel de Champions.

stats