Esports
Esports 01/06/2011

Maria Sharapova, única representant de l'esport femení en la llista dels 50 esportistes més ben pagats

Tiger Woods, que s'ha embutxacat fins a 75 milions de dòlars en tan sols 12 mesos, és l'esportista del món que més diners guanya per temporada

àlex Gozalbo
1 min
Maria Sharapova.

BarcelonaTiger Woods és l'esportista del món que més diners guanya per temporada. En els darrers 12 mesos, segons el rànquing que ha fet públic la revista Forbes, el golfista s'ha embutxacat fins a 75 milions de dòlars. Els sucosos contractes publicitaris amb Nike i Electronic Arts són claus per entendre el lideratge econòmic.

El segon esportista més ben pagat és Kobe Bryant, que ha ingressat 53 milions de dòlars en una temporada. De fet, tal com recull Tu Basket, hi ha 15 jugadors de la NBA entre els 50 professionals que més diners guanyen. El català Pau Gasol apareix en el penúltim lloc gràcies als seus 18,9 milions per temporada.

Els futbolistes ocupen unes posicions discretes en el rànquing. David Beckham és quart gràcies als seus 40 milions de dòlars anuals, mentre que Cristiano Ronaldo és setè (26,3) i Leo Messi (32,3), desè.

La tenista Maria Sharapova és l'única representant de l'esport femení en la llista dels 50 millor pagats. Gràcies a 24,2 milions de dòlars ocupa la 29a posició a la llista.

stats