MOTOGP
Esports 30/06/2012

Lorenzo, sobre el seu incident amb Bautista: "És una vergonya el que ha passat"

Bautista ha estat sancionat i a Alemanya haurà de sortir últim. Però això no satisfà Lorenzo: "És injust", ha dit, mentre recordava que Bautista ja havia provocat més incidents en el passat

Efe
2 min
Jorge Lorenzo, després de la caiguda / PATRICK POST / REUTERS

AssenEl pilot balear Jorge Lorenzo, que no ha pogut finalitzar ni la primera volta del Gran Premi d'Holanda de MotoGP després de veure's sorprès per la caiguda d'Álvaro Bautista, ha assegurat indignat que, des del seu punt de vista, "el que ha passat és una vergonya".

"És una vergonya per part d'Álvaro, campió del món i amb 27 anys i que faci aquesta maniobra, tan vehement, em sembla molt malament", ha dit Lorenzo. "A més, tot i que s'ha disculpat, crec que direcció de cursa en aquest tipus de situacions hauria d'actuar amb molta més mà dura. Això no és un joc de nens, no és donar-li una consola d'ordinador a un nen de cinc anys. Crec que anem per mal camí", ha assegurat Jorge Lorenzo.

Bautista ha estat sancionat i el proper diumenge haurà de sortir últim en la graella del GP d'Alemanya. Lorenzo s'ha mostrat molt dur amb la resolució i ha assegurat que "sortir últim a Alemanya és injust". "A mi em van posar una carrera de sanció el 2005 i en el cas d'Álvaro no és la primera vegada, l'any passat a València, per dir-ho així, va provocar una massacre en la qual cinc pilots van acabar per terra", ha explicat.

"Per si això fos poc en la caiguda se m'ha incendiat el motor i així és impossible que arribem al final del campionat, amb entrenaments i curses amb els motors que hi ha. Encara sort que direcció de carrera també m'ha confirmat que podrem disposar de altre motor sense sanció per aquest contratemps, que és el just", ha comentat Lorenzo.

"Després de l'accident he anat a direcció de cursa, però m'han dit que havia d'esperar que acabés la prova. D'acord, doncs he esperat i llavors ha vingut Álvaro amb Fausto Gresini i una altra persona més i m'ha demanat disculpes. Sí, val, accepto les disculpes, però estic decebut amb la sanció de direcció de cursa, em sembla absolutament injusta", ha dit el campió del món de MotoGP el 2010.

stats