LLIGA DE CAMPIONS
Esports 05/06/2015

Luis Enrique: "Espero que la tensió de les finals no ens afecti"

L'asturià ha comentat que Iniesta estarà en condicions per poder jugar

Toni Padilla
2 min
Luis Enrique / REUTERS

Enviat especial a BerlínLuis Enrique ha parlat en roda de premsa i ha afirmat que "és normal que un equip evolucioni durant una temporada, i més la primera temporada d'un tècnic". "S'ha millorat i tenim l'esperança de poder guanyar". El tècnic ha enviat un missatge als aficionats: "Veig eufòria entre els aficionats i m'agrada. Ara, els professionals afrontem el partit d'una forma ben diferent. Ens cal una bona interpretació del partit i tenir un bon dia per superar un gran rival".

L'entrenador blaugrana ha dit: "M'imagino un partit en què tindrem la pilota més, jugant a un nivell alt, ocupant el seu terreny de joc. Espero que la tensió de les finals no ens afecti. No crec que sigui un xoc d'estils, la Juve també necessita la pilota malgrat que també domina bé la part defensiva". També ha deixat clar que "és un dels millors partits ara mateix".

Luis Enrique ha comentat que "la lògica, amb aquests equips, diu que serà una final amb gols, però a les finals passa de tot". A més, ha dit que no creu en "la revenja" en relació a si poder guanyar seria una forma de fer callar els crítics del passat. Luis Enrique també ha dit que se sent orgullós de la seva carrera com a futbolista malgrat que no va poder jugar una final de Champions. Sobre Allegri, ha dit que "ja havia guanyat títols amb el Milan, a la Juve ha demostrat el seu nivell".

L'asturià ha recordat que "Messi és el millor del món, però per guanyar títols et cal un equip sencer". "No es pot guanyar només amb tres davanters". Sobre l'argentí, ha afegit: "No seria just si dic que espero que decideixi ell. És un esport col·lectiu".

stats