Esports 20/08/2016

Luis Enrique: "Quan jugues amb aquesta intensitat, és difícil que el rival et generi problemes"

Robert Fernández confirma un principi d'acord entre el City i el Barça pel traspàs de Claudio Bravo

R.r.
2 min
Luis Enrique dóna instruccions en el primer partit de la Lliga 2016-17

Barcelona"Ha estat un partit gairebé perfecte en l'àmbit futbolístic i emocional per l'altura del campionat a què estem". Així ha qualificat el tècnic blaugrana Luis Enrique el triomf dels seus homes davant el Betis en l'estrena en la Lliga del curs 2016-17. "He vist especialment actiu tot l'equip en atac i en defensa, recordo pocs partits en què el rival ens hagi generat tan poc [joc]", ha prosseguit, i ha elogiat l'"efectiva" actuació del Barça.

L'asturià ha assumit que el nivell d'exigència "serà màxim", però s'ha proposat "mantenir-lo al llarg del curs", un repte difícil que, però, no l'espanta. "He vist l'equip en bona línia. Com que és el meu tercer any, als jugadors que ja tenia no els he d'explicar gaires coses, i els nous tenen ganes d'aprendre", ha afegit.

Luis Enrique també s'ha referit a diversos noms propis. D'entrada, a Arda Turan, de qui ha apuntat que "se'l veu més integrat, feliç i participant més". L'asturià, que ha exposat que "sempre costa entrar en la dinàmica d'un equip com aquest", també ha celebrat que el veu amb més confiança, i ha destacat que està començant a encaixar en dues posicions, la d'extrem i la d'interior.

El tècnic també ha tingut paraules per a Umtiti, un jugador a qui ha vist "atent, ben posicionat, amb bona sortida de pilota i agressivitat", i per a Sergi Roberto, que està "en la mateixa línia que sempre, anticipant-se moltes vegades i sent, en atac, un migcampista més, amb claredat i sense perdre pilotes".

Robert Fernández dóna per feta la sortida de Bravo

Luis Enrique ha refusat parlar de la situació de Claudio Bravo "fins que canviïn els fets", però qui sí que n'ha parlat amb més detalls és el director esportiu, Robert Fernández: "Fa temps que intentem renovar-lo, però ell ha vingut amb una oferta, l'hem valorat i analitzat, i després de dir que no volia renovar, hem vist que havíem de pensar en altres coses". Robert no ha volgut confirmar el nom del seu substitut, probablement l'holandès Cillessen, però sí que ha aclarit que tindran recanvi "quan Bravo decideixi marxar".

stats