Esports 09/10/2015

La selecció espanyola segella el pas a l'Eurocopa entre xiulets i lesionats (4-0)

Roger Requena
Morata ha estat un dels jugadors lesionats contra Luxemburg / JAVIER ETXEZARRETA / EFE

BarcelonaDos doblets de Cazorla i d'Alcácer han servit a la selecció espanyola per certificar el bitllet per a l'Eurocopa de l'estiu que ve. En un partit més còmode que brillant, Espanya ha tingut el domini i ha generat les ocasions, però l'ordre dels visitants ha impedit que el resultat fos més gran. El que es preveia com un partit còmode per als homes de Del Bosque, però, no ho ha estat per diferents motius.

El primer, la xiulada que ha rebut Gerard Piqué durant les primeres intervencions. A poc a poc, aquesta xiulada ha anat afluixant, i ha deixat pas a una tímida ovació. L'altre, les desafortunades lesions de Silva i Morata, que han hagut de deixar el camp abans del descans per problemes físics. El partit s'ha decantat amb una internada pel carril dret de Juanfran, que ha centrat una pilota al cor de l'àrea que, després d'un refús, ha aprofitat Cazorla per obrir el marcador. El valencianista Alcácer, amb dues dianes a la segona part, i l'asturià, de fora, ha tancat el marcador.