Esports 09/04/2016

El Madrid assaja de cara a la Champions amb una golejada a l'Eibar (4-0)

Cristiano Ronaldo celebra el seu gol amb la grada del Santiago Bernabéu

El Madrid ha aprofitat el mal estat de l'Eibar per golejar-lo i encarar amb ànims la tornada de quarts contra el Wolsburg (4-0). Els blancs tenien al cap el duel de Champions i Zidane ha decidit fer rotacions. Casilla, Arbeloa, Jesé, Nacho i Lucas Vázquez, suplents habituals, han sortit des del començament del partit. Per la seva banda, l'Eibar ha sumat el vuitè partit consecutiu sense guanyar.

Ben aviat, al minut 5, el partit s'ha posat de cara per al Madrid. Falta a la frontal de l'àrea que James Rodríguez ha enviat al fons de la porteria. És el tercer gol de falta directa del colombià vestit de blanc.

El Madrid, en dues estocades consecutives, ha acabat d'assegurar el triomf. En menys d'un minut Lucas Vázquez, primer, i Cristiano, després, han marcat el segon i el tercer gol. Jesé ha tancat el marcador al minut 39.

A la segona part l'Eibar s'ha acostat més però sense el premi del gol. Zidane s'ha emportat la xiulada de la graderia quan ha canviat a Carvajal per Danilo.