Esports 13/07/2015

Maradona diu que Messi segueix sent un "fenomen" però que tampoc cal "mimar-lo"

Amb referència a la derrota de l'Argentina a la Copa Amèrica, reconeix que "Xile va ser superior" i que alguns jugadors de l''albiceleste' van jugar la final caminant

Efe
1 min
Maradona: "Messi és un gran noi, però crec que jo he sigut el millor"

Buenos AiresDiego Armando Maradona ha afirmat aquest dilluns que Lionel Messi "segueix sent tan fenomen com sempre", però ha matisat que no cal "mimar-lo" i que "cal tractar-lo com tot jugador que es posa la samarreta de la selecció" argentina. "Xile va ser superior, va tenir més actitud, mentre que alguns de l'Argentina caminaven, i no parlo de Messi. Ell segueix sent tan fenomen com sempre", ha dit Maradona al diari esportiu 'Olé' sobre la final de la Copa Amèrica.

Amb referència al crac argentí, ha opinat: "Els que el critiquen perquè millori, perfecte. Ara, això de fer una enquesta per veure si ha de jugar a la selecció o no ja és anar-se'n del tema, nois. No cal ser extremista, però tampoc acostumar-se a sortir segons sempre".

"Jo no vaig veure caminar Messi, com diu tothom. Els calendaris compliquen. A mi em va tocar, i no pots treballar perquè no hi ha temps. Jo era un seleccionador, no un entrenador. [Gerardo] Martino haurà de fer alguna cosa per poder entrenar", ha afegit.

D'altra banda, també s'ha referit a la tornada de Carlos Tevez al Boca Juniors. "L'Atlètic de Madrid li va posar un xec en blanc perquè signés amb ells, i ell [Tévez] els va dir: 'Me'n vull anar a Buenos Aires'. El seguidor l'hi ha d'agrair". A més, ha dit que Tévez és un "monstre" i que "a ningú li queda millor la [samarreta] número 10", dorsal que també va portar el mateix Maradona al Boca Juniors.

stats