NBA
Esports 05/04/2015

Marc Gasol no pot evitar una dura derrota dels Grizzlies

Gasol no va poder competir amb els 20 i 18 punts de Bradley Beal i el base John Wall, dels Wizards.

Efe
1 min
Marc Gasol davant dels Blazers

BarcelonaLa bona feina individual del pivot Marc Gasol no va ser suficient perquè el seu equip dels Grizzlies de Memphis obtingués la victòria com a local, cosa que va permetre als Rockets de Houston mantenir el lideratge de la Divisió Sud-oest i el segon lloc de la Conferència Oest. Gasol va sorgir com el líder de l'equip en aconseguir un doble-doble de 18 punts, 11 rebots i va fer dues assistències.

Però no van ser suficients contra els Wizards de Washington que van arribar al FedExForum i es van imposar per 83-92 davant un equip de Memphis que va tornar a perdre consistència en el seu joc. Gasol no va poder competir amb els 20 i 18 punts, respectivament, que van aportar l'escorta Bradley Beal i el base John Wall.

El jugador de Sant Boi (Baix Llobregat) va disputar 36 minuts en els quals va anotar 7 de 13 tirs de camp, va fallar un intent de triple i en va encertar 4 de 6 des de la línia de personal. Gasol va tornar a tenir protagonisme dins la pintura i especialment en l'apartat defensiu en capturar-ne 10 sota la cistella dels Grizzlies, dels 11 amb els quals va concloure el partit.

La derrota dels Grizzlies va ser la desena que pateixen aquesta temporada al seu camp del FedExForum, on han guanyat 29 partits, però ara la seva marca global és de 52-25, una derrota més que els Rockets (52-24), que van descansar

stats