MOTOCICLISME
Esports 11/07/2015

Marc Márquez aconsegueix la 'pole' a Sachsenring amb rècord del circuit

El bicampió de MotoGP bat el seu propi rècord del circuit i s'imposa per davant de Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo a Alemanya

M.m.
1 min
Marc Marquez, a Sachsenring / ROBERT MICHAEL / AFP

BarcelonaMarc Márquez ha sumat la seva quarta millor classificació d'entrenaments de la temporada, en ser el més ràpid en la sessió oficial del Gran Premi d'Alemanya de MotoGP, al circuit de Sachsenring, on a més a més ha establert un nou rècord de volta ràpida.

El pilot de Cervera s'ha imposat al seu propi company d'equip, Dani Pedrosa, amb un temps estratosfèric de 1:20.336, que deixava molt enrere la seva anterior marca del 2014 (1:20.937).

Les dues Honda han dominat la sessió definitiva, en què el tercer millor temps ha estat per a Jorge Lorenzo, que ha situat la seva Yamaha a sis dècimes del 'poleman'. Els tres completaran la primera fila de graella a la cursa alemanya, on els seguiran les Ducati de Iannone i Hernández i la Yamaha de Valentino Rossi, que ha finalitzat els entrenaments a gairebé un segon de Márquez.

Els germans Aleix i Pol Espargaró han estat setens i vuitens, mentre que Maverick Viñales (Suzuki) ha estat dotzè.

A Moto2, el millor temps de la jornada ha estat per al francès Johann Zarco, amb un registre de 1:24.044. Com és habitual a la categoria mitjana, la qualificació ha estat molt renyida i fins a 18 pilots han estat a menys d'un segon del millor registre. El belga Xavier Simeon i l'italià Franco Morbidelli completen la primera fila de la graella, mentre que Tito Rabat (sisè) ha estat el millor dels representants de casa.

A la categoria petita, la 'pole' ha estat per al britànic Danny Kent, que ha estat el més ràpid de Moto3 amb un temps de 1:26.420, seguit d'Enea Bastianini i de Karel Hanika.

stats