Motociclisme - Moto2
Esports 28/10/2012

Márquez: "Volia pujar a MotoGP amb el títol"

El pilot de Cervera celebra el bon resultat a Austràlia després d'un "cap de setmana molt dur" per posar a punt la moto. Feliç pel títol, Márquez ha recordat que "ser al Mundial ja és una sort"

Efe
2 min
Marc Márquez, en un revolt del GP d'Austràlia

Phillip Island (Austràlia)Marc Márquez, campió del món de Moto2, ha reconegut després d'aconseguir el títol que "un dels objectius" pels quals es va quedar a Moto2 l'any passat era "perquè volia pujar a MotoGP amb el títol".

"El somni de qualsevol pilot crec que és poder canviar de categoria amb el títol mundial. Si no ho fas, tornar enrere mai funciona igual de bé", ha comentat.

Márquez ha deixat clar que volia ser campió del món però també ser al podi d'Austràlia i ha reconegut que quan des del mur li han dit que la quarta plaça estava bé ha pensat: "Des del mur es veuen les coses d'una manera molt diferent que quan estàs enfilat a la moto i al final prenc la decisió que considero més oportuna".

"En les primeres voltes he intentat seguir el Pol [Espargaró] però després m'he adonat que no podia i m'he concentrat a quedar-me amb Redding. Em valia la tercera posició, però quan ha arribat West cada volta que hem anat donant anava pensant com podia avançar-los perquè tenia clar que volia acabar la carrera al podi", ha explicat Márquez, que ha aprofitat un revolt en què el seu rival s'ha obert massa per superar-lo.

Márquez ha afegit que ha sigut "un cap de setmana molt dur després dels problemes en els primers entrenaments lliures" però celebra que l'equip pogués "anar millorant la moto de mica en mica". "Tot i que no estava al cent per cent encara hem donat un pas més en els últims lliures d'aquest matí i crec que hem sabut gestionar molt bé la situació", ha reconegut un Marc Márquez que ha recordat les paraules del seu mentor, Emilio Alzamora, que quan tenen problemes assegura que "ser al Mundial ja és una gran sort".

"Ja som campions del món però la temporada encara no ha acabat i intentarem donar el màxim, el cent per cent fins a la carrera de València", ha manifestat Márquez.

Com ja va passar-li quan va ser campió del món en 125 cc, Márquez no podrà dur el número 1 la temporada que ve perquè saltarà de categoria. El pilot de Cervera, però, ha reconegut que tampoc el duria: "El noranta-tres és el meu número i és el que m'agrada portar".

stats