Futbol Sala
Esports 22/03/2014

El Marfil Santa Coloma cedeix un empat a casa contra el Jaén (2-2)

Els catalans han estat lleugerament superiors però no han aconseguit sumar els tres punts, tot i que es mantenen en quarta posició

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma no ha pogut passar de l'empat contra el Jaén Paraíso, en el partit de la 25a jornada de lliga de futbol sala (LNFS). Els catalans han estat lleugerament superiors, sobretot a la segona meitat, però no han aconseguit materialitzar les ocasions de gol. Tot i aquest resultat, els de Xavi Passarrius es mantenen en quarta posició, i fan un pas més per assegurar el 'play-off' per al títol.

Sepe ha obert el marcador per als colomencs, al minut 4 de partit, però els andalusos han capgirat de seguida el resultat amb dos gols consecutius, obra d'Ureña (7') i Montes (8'). Amb 1-2 en contra s'ha arribat al descans. A la represa el Marfil ha sortit amb més ganes i ha forçat l'empat, obra d'Eric Martel (24'). A partir d'aquí la superioritat ha estat local, tot i que el Jaén també ha pogut fer mal als contraatacs. Finalment, cap dels dos equips han vist porteria i s'han repartit un punt.