Triatló
Esports 09/04/2016

Mario Mola segueix imparable i s'imposa al triatló de Gold Coast

El mallorquí fulmina Jonathan Brownlee a la carrera i continua líder de les Sèries Mundials. Carolina Routier es retira per una punxada al tram de bicicleta

i
Natalia Arroyo
1 min
Mario Mola guanya a Gold Coast

BarcelonaMario Mola segueix imparable a les Sèries Mundials de triatló i aquest dissabte s'ha imposat a la segona prova del campionat, celebrada a la localitat australiana de Gold Coast, amb un temps d'1:46:28. El mallorquí, que ja havia guanyat en l'estrena a Abu Dhabi a principis de març, s'ha imposat al castellanomanxec Fernando Alarza, que ha entrat segon a gairebé mig minut (1:46:55). Tercer ha sigut el britànic Jonathan Brownlee, que s'ha desfet al final del tram de carrera, incapaç de seguir el ferotge ritme del balear.

"M'he trobat molt bé. Les condicions eren dures, feia molta calor, però he intentat mantenir-me al davant en la bici per decidir-ho tot en els 10 quilòmetres a peu. Estic content", ha explicat Mola. A la general, és líder amb 1.600 punts, seguit d'Alarza (1.373) i l'australià Ryan Bailie (1097).

Carolina Routier surt primera de l'aigua a Gold Coast

En noies, mala sort per a Carolina Routier, que ha hagut de retirar-se. La banyolina ha sortit la primera de l'aigua, amb un registre magnífic de 18:11, però una punxada en el tram de bici l'ha forçat a abandonar després d'uns primers quilòmetres al grup capdavanter. Routier cau 16 posicions a la general i se situa 44a amb 97 punts. La líder és la britànica Helen Jenkins (1.485), que és qui s'ha imposat a Gold Coast (1:56:03).

stats