BARÇA
Esports 12/04/2014

Gerardo Martino: "Avui la pilota no ha volgut entrar, s'ha treballat bé"

El tècnic argentí defensa el seu equip afirmant que ha fet mèrits per guanyar

Ara
1 min
Martino marxa del camp quan l'àrbitre xiula el final del partit a Granada

BarcelonaGerardo Martino ha valorat la derrota a Granada afirmant que "no puc demanar res més a l'equip. Hi ha intentat sempre, amb paciència. Avui la pilota no ha volgut entrar. No hem estat encertats de cara a porteria". El tècnic argentí s'ha defensat quan li han preguntat per les rotacions en afirmar que "aquest tema no pertoca ja que s'ha merescut guanyar".

Martino ha admès que l'equip ha notat el cop de la derrota de Madrid contra l'Atlètic, i ha afegit que no creu que calgui motivar l'equip de cara a la final de copa, ja que "és un gran partit". L'entrenador ha dit que el Granada no és l'equip que millor ha defensat contra el Barça ja que "s'han creat moltes ocasions".

Segons Martino, les baixes en defensa o l'alineació escollida han influït en el resultat. "El resultat és una desgràcia d'aquelles que es viuen al futbol, quan la pilota no vol entrar".

Preguntat pel seu estat anímic, ha dit que "no pots estar bé després de caure però ens toca seguir lluitant. No podem confondre la derrota posterior a una derrota amb el fet de rendir-se".

stats